Julemeny
Forretter
“Vol-au-vent”
Butterdeig fyllt med kylling- og soppragu, parmesan og friske urter
189
Røkt lakse-tartar
Med crème fraiche, stekt kapers, fersk agurk og vaktelegg
209
Butterdeigskurv
med tofu, grillet paprika, kapers og urtesaus
170/205
Ribbesmørbrød
Svineribbe, julesaus, rødkål og tyttebærsyltetøy
256Hovedretter
Ribbetallerken
Med rødkål, poteter, spesialjulesaus, medisterkaker og medisterpolse
435
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt med kålrotstappe og rotmos, karamellisert løk, poteter og lammesky
465
Lutefisk
Med erter, sennep, baconsaus, sprøstekt bacon, brunost og dampede poteter
445
Kalkunstek
Med tyttebærsyltetøy, saus, julepølse, stekte poteter og rosenkål
429
Juletorsk
med poteter, grønnsaker og baconskum
389Dessert
Sticky toffee pudding
med vaniljeis og multebær
160